Προφίλ

Η ελληνική επιχείρηση με το διακριτικό τίτλο NETRINO ιδρύθηκε το 2010 με σκοπό την έρευνα για τη βιοτεχνολογική αξιοποίηση του ροδιού punica granatum, ποικιλία Wonderful. Στο πλαίσιο της, διεξάγεται μια ολοκληρωμένη μελέτη για τις βιολογικές και χημικές παραμέτρους της ζύμωσης και απόσταξης του χυμού του ροδιού, μέσα από μεθόδους υψηλής χημικής ανάλυσης και σύγχρονες τεχνικές μοριακής βιολογίας. Μέρος της έρευνας πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων.

Στόχος της είναι η δημιουργία καινοτόμων προϊόντων που χαρακτηρίζονται από σταθερή και ανώτερη ποιότητα και είναι ανταγωνιστικά τόσο στην εγχώρια όσο και στην διεθνή αγορά.

Ρόδι, ο «κόκκινος χρυσός» της γης συμβολίζει τη δύναμη και τη ροή του σύμπαντος κόσμου. Σύμβολο αφθονίας, καλοτυχίας και γονιμότητας, ο ξεχωριστός αυτός καρπός χαρακτηρίζεται από τη μοναδική του γεύση και τις ευεργετικές του ιδιότητες οι περισσότερες μάλιστα από τις οποίες οφείλονται στην υψηλή του συγκέντρωση σε αντιοξειδωτικές ουσίες, συγκέντρωση υψηλότερη από αυτή του πράσινου τσαγιού και του κόκκινου κρασιού.


For a “wonderful” kids world

Ενισχύουμε το φιλανθρωπικό έργο του ιδρύματος ΜΕΛΙΣΣΑ προσφέροντας μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις μας.

Μπορείτε να συνεισφέρετε και εσείς για την περαιτέρω ενίσχυση του ιδρύματος καλώντας από σταθερό του ΟΤΕ στο 90 1111 60160.

(3,68€ ανά κλήση συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.)
ΟΤΕ Γραμμή βοήθειας 801 11 16 500